НАЧАЛО  |  КАЛЕНДАР  |  ОТСТЪПКИ  |  ОБЩИ УСЛОВИЯ  |  УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ  |  ЗА НАС  |  КОНТАКТИ 
ЕКСКУРЗИИ - Ч У Ж Б И Н А
ЕКСКУРЗИИ - Б Ъ Л Г А Р И Я
Почивки в Турция - автобус
Почивки в Гърция - автобус
Почивки в Хърватия - автобус
Почивки Турция - самолет
Летни екскурзии 2013
Септемврийски празници 2013
Нова Година 2014
За един ден в чужбина ...
Пътеписи
Златна възраст 55+
Томболи и Конкурси
Информация транспорт
Промоции
Нови програми
Новини

Календар на пътуванията
Юли 2013 Август 2013 Септември 2013 Октомври 2013 Ноември 2013 Декември 2013
Януари 2014 Февруари 2014 Март 2014 Април 2014 Май 2014 Юни 2014

Лято 2018 в Кемер

« »

Лято 2018 в Кемер

8 дни / 7 Нощувки
28.04.2018 г. 26.05.2018 г. 23.06.2018 г. 30.06.2018 г. 21.07.2018 г. 28.07.2018 г. 25.08.2018 г. 22.09.2018 г. 29.09.2018 г.
Цена от:  246 EUR


 
Полетно разписание: ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Ден 1:
Директен чартърен полет от София/Терминал 2 - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако сте любители на круизните пътувания, то една Разходка с яхта би изпълнила прекрасно деня ви. Плавайки по крайбрежието, ще достигнете до живописния водопад Карпу Калдаран – мястото, където река Дюден пада шумно в морето от 50 м. височина. Следващата спирка е пристанището Калеичи в стария град, където ще хвърлите котва сред множеството яхти - време за обяд. Разходката продължава към остров Сечан, който се намира на 10 км от пристанището - формата на острова наподобява профила на мишка, откъдето идва и името му. Спирка за плуване в кристалните води на Средизмено море. Обиколка завършва с посещение на залива Chaltydzhak и отново време за плуване. Екскурзията завършва на яхтеното пристанище на Челеби. Ако ли пък сте любители на подводния свят – то потопете се в едно Дайвинг приключение, плувайки сред ярки корали, разпръснати около многото подводни пещери и потънали руини. Не е необходимо да притежавате специален сертификат, за да може да се насладите на това изживяване. Пътуването включва плаване със специално оборудвана лодка, обучение от опитни инструктори и две половин-часови гмуркания. Екскурзията включва обяд на борда на лодката. Трансфер до хотела. Нощувка.

Ден 3:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Ефес - най-големият и най-добре запазеният древен град в света. Трудно е да се повярва, но днес градът изглежда почти без промяна от основаването му през XI век преди новата ера. Разходка из древни улици, римски бани, домът на любовта (публичен дом), огромен амфитеатър, библиотека, фонтана на император Адриан, акведукт, храма на Артемида. Време за почивка и обяд (включен в цената на екскурзията). Следва посещение на Дома на Дева Мария, където според легендата тя прекарва последните години от живота си. В близост е съвременния град Селчук, ще видите храма на Артемида, джамията Иса Бей (XIII век пр.н.е). и крепостта Селчук. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Памуккале. “Замъкът от памук” е един от най-удивителните туристически обекти. Водни струи от древния град Хиераполис, богати на минерални соли, падайки от голяма височина, създават причудливи, вкаменени, ослепително бели каскади. В това живописно място от горещите извира вода, пренаситена с калциев карбонат. Когато тя достига до повърхността, от нея се освобождава CO2, а калциевият карбонат се отлага, като образува варовикови отлагания върху скалистите тераси. Благодарение на минералния си състав, водата спомага за лечението на редица заболявания. По време на екскурзията можете да се изкъпете в един от най-древните в света изкуствени басейни, както е правила самата Клеопатра и древните римски императори. Професионален екскурзовод ще ви разкаже интересни истории за тези места. Памуккале е в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Кекова и Мир Ликийски. Екскурзията започва с обиколка с яхта до удивително красивия остров Кекова, където през прозрачната вода могат да се видят развалините на античните градове Кекова и Симена, потънали под водата в резултат на земетресение. Следва обяд в рибарско селище (включен в цената), а след това пътуване с автобус към Мир Ликийски. През първото хилядолетие Мир е столица на Ликия – неголяма, но независима страна. Ликийците смятали архитектурата за по–висше от всички останали изкуства, особено при строителството на гробници. До наши дни е запазен удивителен комплекс скални гробници. Наблизо се намира и църквата, в която се предполага, че е погребан Св. Николай. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 6:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако харесвате екстремните преживявания, то може да посветите деня на Рафтинг, Парапланеризъм или на Джип сафари: Рафтинг – изглежда опасно, но всъщност е едно вълнуващo 12-километрово спускане със салове и канута по планинска река, игри, къпане, барбекю сред природата. За вас ще се грижат квалифицирани инструктори, ще бъдете обезопасени с каски и спасителни жилетки. Пътуването завършва с вечеря в ресторант с красива гледка към планината; Полетът с парапланер е уникален и незабравим. Насладете се на кратка обиколка из околността и вижте колко е красива Анталия дори и от 1200 м. височина; Джип сафари – екстремност през неравен терен, каньони, надолу към планински плата и речни корита, а след това нагоре към височина от 1800 м., а най-смелите могат да се изкъпят във водите на водопад. Обяд в живописна котловина. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия със самолет до Кападокия или Северен Кипър: Кападокия има уникално историческо и културно наследство. Там се намират приказните "комини“ – формирали се преди 13 милиона години впечатляващи природни скални образувания, сякаш обитавани от призраци. В националния парк Гьореме можете да се насладите на изумителните манастири, църкви и къщи, издялани в меките скали преди стотици години. Има над 30 църкви и параклиси с фрески от IX и XI в. Посещение на древния град Каймаклъ, обявен като туристическа атракция - спускайки се в дълбините му по многобройни тесни и наклонени тунела, ще се докоснете до уникални древни съоръжения - изсечени в скалите църкви и манастири, спални помещения, каменни трапезарии и изумително запазени стенописи. Няма как да пропуснете и музея на открито в Гьореме- комплекс от църкви и параклиси със запазените древни стенописи; Северен остров Кипър се счита за турска територия. Полетът до там трае около час и половина. Първата спирка е древния град Салямис, където ще видите скритите из руините училище, театър, пристанище, базиликата „Свети Епифаний“ и храм на Зевс. Следващата спирка е град Фамагуста, който през Средновековието се е смятал за най-богатия град в света. Ще видите стари квартали, венециански стени, катедралата „свети Никола“, превърната в музей, мъртвият град Вароша, чийто плаж е признат за един от седемте най-добри в света, но града е забранена за зона. Няма как да пропуснете туристическата столица на Северен Кипър- Кирения, от където ще се качите на лодка, с която ще обиколите крайбрежието и ще вкусите от местната кухня. Вечерта - свободно време за обиколка из Кирения. Полет за Анталия, връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летището и полет за София, Терминал 2.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет;
 • пътнически и летищни такси /които са в размер на 79 евро на човек към 19.10.2017/;
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
 • доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 14 евро;
 • горивна такса **;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
 • 1. Плащания:
 • депозит в размер на 250 лева на човек от общата дължима сума на човек при записване;
 • доплащане: до 22 дни преди датата на пътуване.
2.Необходими данни за всички пътуващи:
 • 2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
 • 2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
 • 2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
 • 2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.
  • Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.
3. Анулационни срокове:
 • 3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
 • 3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
 • 3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
 • 3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgaria Air
 • седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
 • номер на лиценз: BG 2407 - 12
 • тип самолет: Airbus A319/Embraer 190 (E-90)

УТОЧНЕНИЕ**:
 • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 502 долара на тон; Анталия: 512 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,08 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge).

Важно:
 • Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 60. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при записване и авансово плащане в размер на 40% при резервация с пълно плащане до 21 дни преди датата на пътуване. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 • Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/.
 • Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.GOLDEN SUN HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 42 км от летището на Анталия, на 13 ...
от 342.5 EUR
повече
STELLA HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 360.5 EUR
повече
KEMER DREAM HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 505 EUR
повече
ASTORIA KEMER 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището в гр. Анталия, в ц...
от 402 EUR
повече
SELCUKHAN HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището на гр. Анталия, на...
от 657.5 EUR
повече
GOLDEN LOTUS 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището на Анталия, в Кеме...
от 564.5 EUR
повече
GRAND MIR`AMOR HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 62 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 598 EUR
повече
CLUB SALIMA HV-1 -
Хотелът е разположен на 41 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 643.5 EUR
повече
CLUB HOTEL BELPINAR 4 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 535.5 EUR
повече
AMBASSADOR HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището в гр. Анталия, в г...
от 521 EUR
повече
SENTIDO PALMET BEACH RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 60 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 570 EUR
повече
L`OCEANICA BEACH RESORT HOTEL 5 * -
Pазположен на 65 км от летището на гр. Анталия, на 6 км от г...
от 629.5 EUR
повече
CRYSTAL FLORA BEACH RESORT HV-1/5* -
Хотелът е разположен на 41 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 696.5 EUR
повече
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 54 км от летището в гр. Анталия, в г...
от 700 EUR
повече
DAIMA BIZ RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 62 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 568 EUR
повече
ORANGE COUNTY RESORT HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 60 км от летище Анталия, в гр. Кемер...
от 853 EUR
повече
CRYSTAL DE LUXE RESORT&SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището в гр. Анталия, в К...
от 700 EUR
повече
AKKA CLAROS HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 608.5 EUR
повече
MIRAGE PARK RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 48 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 862 EUR
повече
SIMENA SUN CLUB HV-1 -
Хотелът е разположен на 70 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 692.5 EUR
повече
BARUT KEMER 5 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището в гр. Анталия, в г...
от 1001.5 EUR
повече
EUPHORIA TEKIROVA HV-1/5* -
Хотелът е разположен на 70 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 692.5 EUR
повече
MIRADA DEL MAR HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 45 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 790.5 EUR
повече
NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 36 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 955.5 EUR
повече
RIXOS BELDIBI 5 * -
Хотелът е разположен на 50 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 1019.5 EUR
повече
AKKA ALINDA HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 736 EUR
повече
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 70 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 827.5 EUR
повече
MARTI MYRA HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 70 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 682 EUR
повече
AMARA PRESTIGE 5 * -
Хотелът е разположен на 48 км от Летище Анталия, на 7 км от ...
от 818.5 EUR
повече
RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5 * -
Хотелът е разположен на 73 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 1174 EUR
повече
RIXOS SUNGATE 5 * -
Хотелът е разположен на 50 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 1027 EUR
повече
SHERWOOD CLUB KEMER 5 * -
от 953 EUR
повече
AKKA ANTEDON HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 41 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 918 EUR
повече
AMARA DOLCE VITA LUXURY 5 * -
Хотелът е разположен на 75 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 1243 EUR
повече
GURAL PREMIER TEKIROVA 5 * -
Хотелът е разположен на 75 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 1207 EUR
повече
MATIATE PARK HOTEL 3 * -
от 391 EUR
повече
MATIATE HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 41 км от летище Анталия, на 13 км от...
от 408.5 EUR
повече
KEMER BOTANIK RESORT 4 * -
от 498 EUR
повече
SIMENA HOLIDAY VILLAGE HV-1 -
Хотелът е разположен на 60 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 553 EUR
повече
GRAND RING HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 45 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 548.5 EUR
повече
SIMENA HOTEL 5 * -
от 584.5 EUR
повече
GRAND PARK KEMER HOTEL 5 * -
от 710 EUR
повече
AMARA CLUB MARINE NATURE HV-1 -
Хотелът е разположен на 41 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 776.5 EUR
повече
LARISSA BELDIBI HOTEL 4 * -
Хотелът се намира се на 41 км от летището на Анталия, на 15 ...
от 689 EUR
повече
GARDEN RESORT BERGAMOT HOTEL 4 * -
от 544.5 EUR
повече
LARISSA CLUB AKMAN PARK 4 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 804.5 EUR
повече
ARMA'S GUL BEACH HOTEL 4+ * -
от 584.5 EUR
повече
ARMA'S KAPLAN PARADISE 5 * -
Хотелът е разположен на 75 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 545.5 EUR
повече
ARMA'S LABADA HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището на гр. Анталия, на...
от 594.5 EUR
повече
ALVA DONNA WORLD PALACE 5 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището, на 60 км от центъ...
от 982.5 EUR
повече
LARISSA GARDEN 4 * -
Хотелът се намира се на 41 км от летището на Анталия, на 15 ...
от 485.5 EUR
повече
LARISSA INN 3 * -
от 657.5 EUR
повече
LARISSA MARE BEACH 4 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището на Анталия, на 15 ...
от 716.5 EUR
повече
LARISSA PHASELIS PRINCESS 5 * -
от 906 EUR
повече
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 728 EUR
повече
KARMIR RESORT & SPA 5 * -
от 700 EUR
повече
ASIA HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 314 EUR
повече
SUNMERRY HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 468 EUR
повече
BLAUHIMMEL HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 60 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 401.5 EUR
повече
CLUB HERAKLES HOTEL 3 * -
Хотел e разположен на 50 км от летището на гр. Анталия, в гр...
от 374.5 EUR
повече
HIMEROS LIFE HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летище Анталия, в Кемер. По...
от 486.5 EUR
повече
KALIPTUS HOTEL 2+ * -
повече
RIOS BEACH 4 * -
Хотелът е разположен на 38 км от летището на Анталия, на 12 ...
от 342.5 EUR
повече
KEMER MILLENNIUM RESORT 5 * -
от 374 EUR
повече
ERKAL RESORT 4 * -
Хотелът е разположен на 60 км от летището на гр. Анталия, в ...
от 346 EUR
повече
GRAND VIKING 4 * -
от 458.5 EUR
повече
BRITANNIA HOTEL&VILLAS 3 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището на Анталия, в цент...
от 360 EUR
повече
PRESA DI FINICA RESORT 5 * -
от 633.5 EUR
повече
BELTUR HOTEL 3 * -
от 479 EUR
повече
CASTLE PARK HOTEL 3 * -
от 534.5 EUR
повече
SEA GULL HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 45 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 667.5 EUR
повече
ASEL HOTEL 3 * -
от 282.5 EUR
повече
SIRIUS KEMER 4 * -
Хотелът е разположен на 75 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 608 EUR
повече
LARISSA VISTA 4 * -
от 655 EUR
повече
VIKING NONA BEACH HOTEL 4 * -
от 527.5 EUR
повече
VIKING STAR HOTEL 5 * -
от 503.5 EUR
повече
CLUB BORAN MARE BEACH HV-1 -
от 828 EUR
повече
CLUB ZIGANA HV-1 -
Хотелът е разположен на 45 км от летището на Анталия и на 15...
от 760.5 EUR
повече
VALERI BEACH HOTEL 4 * -
от 454 EUR
повече
PREMIER PALACE 5 * -
от 717.5 EUR
повече
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA 5 * -
от 531.5 EUR
повече
QUEEN'S PARK TEKIROVA RESORT & SPA 5 * -
от 732.5 EUR
повече
ALKOCLAR EXCLUSIVE HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището в гр. Анталия, в г...
от 1014.5 EUR
повече
ARMAS BEACH HOTEL 4 * -
от 524.5 EUR
повече
ROYAL TOWERS RESORT HOTEL 4 * -
от 632.5 EUR
повече
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE HV-1 -
Хотелът е разположен на 46 км от летището на гр. Анталия, на...
от 736 EUR
повече
ASDEM PARK HOTEL 4 * -
от 487.5 EUR
повече
GRAND NAR HOTEL 4 * -
от 349.5 EUR
повече
HOTEL CAMYUVA BEACH 4+ * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в Анталия, на 10 к...
от 444 EUR
повече
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R 3 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището на Анталия, в Кеме...
от 387.5 EUR
повече
SINATRA HOTEL 4 * -
от 440.5 EUR
повече
KONAR & DORUK HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището на гр. Анталия, в ...
от 314.5 EUR
повече
AURA RESORT HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 391.5 EUR
повече
CLUB HOTEL SUNBEL 4 * -
Хотелът е разположен на 45 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 535.5 EUR
повече
PINE HOUSE 4 * -
от 545 EUR
повече
AYBEL INN HOTEL 3 * -
от 384.5 EUR
повече
SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 48 км от летище Анталия, на 7 км от ...
от 515 EUR
повече
PARUS HOTEL KEMER 3 * -
от 255 EUR
повече
MAGIC SUN HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището на Анталия, на 12 ...
от 391.5 EUR
повече
ARES CITY HOTEL 3 * -
от 394 EUR
повече
ARES HOTEL KEMER 3 * -
Хотелът е разположен на 50 км от летището в гр. Анталия, в ц...
от 312.5 EUR
повече
ARES BLUE HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 62 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 415.5 EUR
повече
ARES DREAM HOTEL 4 * -
от 386 EUR
повече
ELDAR RESORT 4+ * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 588 EUR
повече
LA MER HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 46 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 586 EUR
повече
LUCIDA BEACH HOTEL 5 * -
от 622 EUR
повече
KEMER MILLENNIUM PALACE 4 * -
от 307 EUR
повече
MONK BOUTIQUE 4 * -
от 356.5 EUR
повече
KEMER PARADISE HOTEL 3 * -
от 367.5 EUR
повече
SUMELA GARDEN HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 45 км от летището на гр. Анталия, на...
от 522.5 EUR
повече
CLUB HOTEL BELDIANA 4 * -
Хотелът е разположен на 42 км от летището на гр. Анталия, на...
от 520.5 EUR
повече
NAR HOTEL 3 * -
от 356 EUR
повече
BOTANIK GRAND LUKULLUS HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището на Анталия, в Кеме...
от 363 EUR
повече
BOTANIK MAGIC DREAM HOTEL 4 * -
от 488.5 EUR
повече
PGS ROSE RESIDENCE 5 * -
от 576.5 EUR
повече
PGS KIRIS RESORT 5 * -
от 622 EUR
повече
ARMERIA HOTEL 3 * -
от 338.5 EUR
повече
CLUB PINARA 4 * -
от 444 EUR
повече
ASEL RESORT 4 * -
от 317.5 EUR
повече
BELPORT BEACH HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 44 км от летището на Анталия, на 11 ...
от 479 EUR
повече
CARELTA BEACH RESORT & SPA 4 * -
от 618.5 EUR
повече
IMPERIAL PALACE HOTEL 4 * -
от 492.5 EUR
повече
MEDER RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летище Анталия, на 500 м. о...
от 599.5 EUR
повече
OZKAYMAK MARINA HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 45 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 533.5 EUR
повече
MR. CRANE 3 * -
Хотельт е разположен на 55 км от летището на Анталия, в цент...
от 365.5 EUR
повече
IDYROS HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището на гр. Анталия, в ...
от 294.5 EUR
повече
DOUBLE TREE BY HILTON KEMER 5 * -
от 1263 EUR
повече
PALMET TURKIZ HOTEL 5 * -
от 818 EUR
повече
ZENA RESORT HOTEL 5 * -
от 604.5 EUR
повече
TAL HOTEL 3 * -
от 367.5 EUR
повече
LATTE BEACH HOTEL 4 * -
от 405 EUR
повече
GONUL PALACE HOTEL 3 * -
от 454 EUR
повече
CALIFORNIA DREAM HOTEL 3 * -
от 454 EUR
повече
ART BEACH HOTEL 5 * -
от 606.5 EUR
повече
SANTANA HOTEL 3 * -
от 318.5 EUR
повече

Будва · Котор · Босна и Херцеговина · Сърбия · Белград · Пирот

ОТСТЪПКИ  |   КАЛЕНДАР  |   ОБЩИ УСЛОВИЯ  |   РЕЗЕРВАЦИЯ  |   ЗА НАС  |   КОНТАКТИ   Уеб Дизайн: ПроСтудио

Atlas-S © 2008