НАЧАЛО  |  КАЛЕНДАР  |  ОТСТЪПКИ  |  ОБЩИ УСЛОВИЯ  |  УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ  |  ЗА НАС  |  КОНТАКТИ 
ЕКСКУРЗИИ - Ч У Ж Б И Н А
ЕКСКУРЗИИ - Б Ъ Л Г А Р И Я
Почивки в Турция - автобус
Почивки в Гърция - автобус
Почивки в Хърватия - автобус
Почивки Турция - самолет
Летни екскурзии 2013
Септемврийски празници 2013
Нова Година 2014
За един ден в чужбина ...
Пътеписи
Златна възраст 55+
Томболи и Конкурси
Информация транспорт
Промоции
Нови програми
Новини

Календар на пътуванията
Юли 2013 Август 2013 Септември 2013 Октомври 2013 Ноември 2013 Декември 2013
Януари 2014 Февруари 2014 Март 2014 Април 2014 Май 2014 Юни 2014

Лято 2018 в Кемер

« »

Лято 2018 в Кемер

8 дни / 7 Нощувки
28.04.2018 г. 26.05.2018 г. 23.06.2018 г. 30.06.2018 г. 21.07.2018 г. 28.07.2018 г. 25.08.2018 г. 22.09.2018 г. 29.09.2018 г.
Цена от:  246 EUR


 
Полетно разписание: ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Ден 1:
Директен чартърен полет от София/Терминал 2 - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако сте любители на круизните пътувания, то една Разходка с яхта би изпълнила прекрасно деня ви. Плавайки по крайбрежието, ще достигнете до живописния водопад Карпу Калдаран – мястото, където река Дюден пада шумно в морето от 50 м. височина. Следващата спирка е пристанището Калеичи в стария град, където ще хвърлите котва сред множеството яхти - време за обяд. Разходката продължава към остров Сечан, който се намира на 10 км от пристанището - формата на острова наподобява профила на мишка, откъдето идва и името му. Спирка за плуване в кристалните води на Средизмено море. Обиколка завършва с посещение на залива Chaltydzhak и отново време за плуване. Екскурзията завършва на яхтеното пристанище на Челеби. Ако ли пък сте любители на подводния свят – то потопете се в едно Дайвинг приключение, плувайки сред ярки корали, разпръснати около многото подводни пещери и потънали руини. Не е необходимо да притежавате специален сертификат, за да може да се насладите на това изживяване. Пътуването включва плаване със специално оборудвана лодка, обучение от опитни инструктори и две половин-часови гмуркания. Екскурзията включва обяд на борда на лодката. Трансфер до хотела. Нощувка.

Ден 3:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Ефес - най-големият и най-добре запазеният древен град в света. Трудно е да се повярва, но днес градът изглежда почти без промяна от основаването му през XI век преди новата ера. Разходка из древни улици, римски бани, домът на любовта (публичен дом), огромен амфитеатър, библиотека, фонтана на император Адриан, акведукт, храма на Артемида. Време за почивка и обяд (включен в цената на екскурзията). Следва посещение на Дома на Дева Мария, където според легендата тя прекарва последните години от живота си. В близост е съвременния град Селчук, ще видите храма на Артемида, джамията Иса Бей (XIII век пр.н.е). и крепостта Селчук. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Памуккале. “Замъкът от памук” е един от най-удивителните туристически обекти. Водни струи от древния град Хиераполис, богати на минерални соли, падайки от голяма височина, създават причудливи, вкаменени, ослепително бели каскади. В това живописно място от горещите извира вода, пренаситена с калциев карбонат. Когато тя достига до повърхността, от нея се освобождава CO2, а калциевият карбонат се отлага, като образува варовикови отлагания върху скалистите тераси. Благодарение на минералния си състав, водата спомага за лечението на редица заболявания. По време на екскурзията можете да се изкъпете в един от най-древните в света изкуствени басейни, както е правила самата Клеопатра и древните римски императори. Професионален екскурзовод ще ви разкаже интересни истории за тези места. Памуккале е в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Кекова и Мир Ликийски. Екскурзията започва с обиколка с яхта до удивително красивия остров Кекова, където през прозрачната вода могат да се видят развалините на античните градове Кекова и Симена, потънали под водата в резултат на земетресение. Следва обяд в рибарско селище (включен в цената), а след това пътуване с автобус към Мир Ликийски. През първото хилядолетие Мир е столица на Ликия – неголяма, но независима страна. Ликийците смятали архитектурата за по–висше от всички останали изкуства, особено при строителството на гробници. До наши дни е запазен удивителен комплекс скални гробници. Наблизо се намира и църквата, в която се предполага, че е погребан Св. Николай. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 6:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако харесвате екстремните преживявания, то може да посветите деня на Рафтинг, Парапланеризъм или на Джип сафари: Рафтинг – изглежда опасно, но всъщност е едно вълнуващo 12-километрово спускане със салове и канута по планинска река, игри, къпане, барбекю сред природата. За вас ще се грижат квалифицирани инструктори, ще бъдете обезопасени с каски и спасителни жилетки. Пътуването завършва с вечеря в ресторант с красива гледка към планината; Полетът с парапланер е уникален и незабравим. Насладете се на кратка обиколка из околността и вижте колко е красива Анталия дори и от 1200 м. височина; Джип сафари – екстремност през неравен терен, каньони, надолу към планински плата и речни корита, а след това нагоре към височина от 1800 м., а най-смелите могат да се изкъпят във водите на водопад. Обяд в живописна котловина. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия със самолет до Кападокия или Северен Кипър: Кападокия има уникално историческо и културно наследство. Там се намират приказните "комини“ – формирали се преди 13 милиона години впечатляващи природни скални образувания, сякаш обитавани от призраци. В националния парк Гьореме можете да се насладите на изумителните манастири, църкви и къщи, издялани в меките скали преди стотици години. Има над 30 църкви и параклиси с фрески от IX и XI в. Посещение на древния град Каймаклъ, обявен като туристическа атракция - спускайки се в дълбините му по многобройни тесни и наклонени тунела, ще се докоснете до уникални древни съоръжения - изсечени в скалите църкви и манастири, спални помещения, каменни трапезарии и изумително запазени стенописи. Няма как да пропуснете и музея на открито в Гьореме- комплекс от църкви и параклиси със запазените древни стенописи; Северен остров Кипър се счита за турска територия. Полетът до там трае около час и половина. Първата спирка е древния град Салямис, където ще видите скритите из руините училище, театър, пристанище, базиликата „Свети Епифаний“ и храм на Зевс. Следващата спирка е град Фамагуста, който през Средновековието се е смятал за най-богатия град в света. Ще видите стари квартали, венециански стени, катедралата „свети Никола“, превърната в музей, мъртвият град Вароша, чийто плаж е признат за един от седемте най-добри в света, но града е забранена за зона. Няма как да пропуснете туристическата столица на Северен Кипър- Кирения, от където ще се качите на лодка, с която ще обиколите крайбрежието и ще вкусите от местната кухня. Вечерта - свободно време за обиколка из Кирения. Полет за Анталия, връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летището и полет за София, Терминал 2.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет;
 • пътнически и летищни такси /които са в размер на 79 евро на човек към 19.10.2017/;
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
 • доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 14 евро;
 • горивна такса **;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
 • 1. Плащания:
 • депозит в размер на 250 лева на човек от общата дължима сума на човек при записване;
 • доплащане: до 22 дни преди датата на пътуване.
2.Необходими данни за всички пътуващи:
 • 2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
 • 2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
 • 2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
 • 2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.
  • Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.
3. Анулационни срокове:
 • 3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
 • 3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
 • 3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
 • 3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgaria Air
 • седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
 • номер на лиценз: BG 2407 - 12
 • тип самолет: Airbus A319/Embraer 190 (E-90)

УТОЧНЕНИЕ**:
 • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 502 долара на тон; Анталия: 512 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,08 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge).

Важно:
 • Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 60. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при записване и авансово плащане в размер на 40% при резервация с пълно плащане до 21 дни преди датата на пътуване. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 • Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/.
 • Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.GOLDEN SUN HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 42 км от летището на Анталия, на 13 ...
повече
STELLA HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
KEMER DREAM HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
ASTORIA KEMER 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището в гр. Анталия, в ц...
повече
SELCUKHAN HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището на гр. Анталия, на...
повече
GOLDEN LOTUS 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището на Анталия, в Кеме...
повече
GRAND MIR`AMOR HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 62 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
CLUB SALIMA HV-1 -
Хотелът е разположен на 41 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
CLUB HOTEL BELPINAR 4 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
AMBASSADOR HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището в гр. Анталия, в г...
повече
SENTIDO PALMET BEACH RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 60 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
L`OCEANICA BEACH RESORT HOTEL 5 * -
Pазположен на 65 км от летището на гр. Анталия, на 6 км от г...
повече
CRYSTAL FLORA BEACH RESORT HV-1/5* -
Хотелът е разположен на 41 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 54 км от летището в гр. Анталия, в г...
повече
DAIMA BIZ RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 62 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
ORANGE COUNTY RESORT HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 60 км от летище Анталия, в гр. Кемер...
повече
CRYSTAL DE LUXE RESORT&SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището в гр. Анталия, в К...
повече
AKKA CLAROS HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
MIRAGE PARK RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 48 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
SIMENA SUN CLUB HV-1 -
Хотелът е разположен на 70 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
BARUT KEMER 5 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището в гр. Анталия, в г...
повече
EUPHORIA TEKIROVA HV-1/5* -
Хотелът е разположен на 70 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
MIRADA DEL MAR HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 45 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 36 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 8487.5 EUR
повече
RIXOS BELDIBI 5 * -
Хотелът е разположен на 50 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
AKKA ALINDA HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 70 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
MARTI MYRA HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 70 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
AMARA PRESTIGE 5 * -
Хотелът е разположен на 48 км от Летище Анталия, на 7 км от ...
повече
RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5 * -
Хотелът е разположен на 73 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
RIXOS SUNGATE 5 * -
Хотелът е разположен на 50 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
SHERWOOD CLUB KEMER 5 * -
повече
AKKA ANTEDON HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 41 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
AMARA DOLCE VITA LUXURY 5 * -
Хотелът е разположен на 75 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
GURAL PREMIER TEKIROVA 5 * -
Хотелът е разположен на 75 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
MATIATE PARK HOTEL 3 * -
повече
MATIATE HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 41 км от летище Анталия, на 13 км от...
повече
KEMER BOTANIK RESORT 4 * -
повече
SIMENA HOLIDAY VILLAGE HV-1 -
Хотелът е разположен на 60 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
GRAND RING HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 45 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
SIMENA HOTEL 5 * -
повече
GRAND PARK KEMER HOTEL 5 * -
повече
AMARA CLUB MARINE NATURE HV-1 -
Хотелът е разположен на 41 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
LARISSA BELDIBI HOTEL 4 * -
Хотелът се намира се на 41 км от летището на Анталия, на 15 ...
повече
GARDEN RESORT BERGAMOT HOTEL 4 * -
повече
LARISSA CLUB AKMAN PARK 4 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
HIMEROS BEACH HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 60 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
ARMA'S GUL BEACH HOTEL 4+ * -
повече
ARMA'S KAPLAN PARADISE 5 * -
Хотелът е разположен на 75 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
ARMA'S LABADA HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището на гр. Анталия, на...
повече
ALVA DONNA WORLD PALACE 5 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището, на 60 км от центъ...
повече
LARISSA GARDEN 4 * -
Хотелът се намира се на 41 км от летището на Анталия, на 15 ...
повече
LARISSA INN 3 * -
повече
LARISSA MARE BEACH 4 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището на Анталия, на 15 ...
повече
LARISSA PHASELIS PRINCESS 5 * -
повече
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
KARMIR RESORT & SPA 5 * -
повече
ASIA HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 314 EUR
повече
SUNMERRY HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
BLAUHIMMEL HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 60 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
CLUB HERAKLES HOTEL 3 * -
Хотел e разположен на 50 км от летището на гр. Анталия, в гр...
повече
KEMER HOTEL 3 * -
повече
HIMEROS LIFE HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летище Анталия, в Кемер. По...
повече
KALIPTUS HOTEL 2+ * -
повече
RIOS BEACH 4 * -
Хотелът е разположен на 38 км от летището на Анталия, на 12 ...
повече
KEMER MILLENNIUM RESORT 5 * -
повече
ERKAL RESORT 4 * -
Хотелът е разположен на 60 км от летището на гр. Анталия, в ...
повече
GRAND VIKING 4 * -
повече
BRITANNIA HOTEL&VILLAS 3 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището на Анталия, в цент...
повече
PRESA DI FINICA RESORT 5 * -
повече
BELTUR HOTEL 3 * -
повече
CASTLE PARK HOTEL 3 * -
повече
SEA GULL HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 45 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
ASEL HOTEL 3 * -
повече
SIRIUS KEMER 4 * -
Хотелът е разположен на 75 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
LARISSA VISTA 4 * -
повече
VIKING NONA BEACH HOTEL 4 * -
повече
VIKING STAR HOTEL 5 * -
повече
CLUB BORAN MARE BEACH HV-1 -
повече
CLUB ZIGANA HV-1 -
Хотелът е разположен на 45 км от летището на Анталия и на 15...
повече
VALERI BEACH HOTEL 4 * -
повече
PREMIER PALACE 5 * -
повече
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA 5 * -
повече
QUEEN'S PARK TEKIROVA RESORT & SPA 5 * -
повече
ALKOCLAR EXCLUSIVE HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището в гр. Анталия, в г...
повече
ARMAS BEACH HOTEL 4 * -
повече
ROYAL TOWERS RESORT HOTEL 4 * -
повече
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE HV-1 -
Хотелът е разположен на 46 км от летището на гр. Анталия, на...
повече
ASDEM PARK HOTEL 4 * -
повече
GRAND NAR HOTEL 4 * -
повече
HOTEL CAMYUVA BEACH 4+ * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в Анталия, на 10 к...
повече
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R 3 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището на Анталия, в Кеме...
повече
SINATRA HOTEL 4 * -
повече
KONAR & DORUK HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището на гр. Анталия, в ...
от 314.5 EUR
повече
AURA RESORT HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
CLUB HOTEL SUNBEL 4 * -
Хотелът е разположен на 45 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
PINE HOUSE 4 * -
повече
AYBEL INN HOTEL 3 * -
повече
SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 48 км от летище Анталия, на 7 км от ...
повече
PARUS HOTEL KEMER 3 * -
повече
MAGIC SUN HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището на Анталия, на 12 ...
повече
ARES CITY HOTEL 3 * -
повече
ARES HOTEL KEMER 3 * -
Хотелът е разположен на 50 км от летището в гр. Анталия, в ц...
повече
ARES BLUE HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 62 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
ARES DREAM HOTEL 4 * -
повече
ELDAR RESORT 4+ * -
Хотелът е разположен на 65 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
LA MER HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 46 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
LUCIDA BEACH HOTEL 5 * -
повече
KEMER MILLENNIUM PALACE 4 * -
повече
MONK BOUTIQUE 4 * -
повече
KEMER PARADISE HOTEL 3 * -
повече
SUMELA GARDEN HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 45 км от летището на гр. Анталия, на...
повече
CLUB HOTEL BELDIANA 4 * -
Хотелът е разположен на 42 км от летището на гр. Анталия, на...
повече
NAR HOTEL 3 * -
повече
BOTANIK GRAND LUKULLUS HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището на Анталия, в Кеме...
повече
BOTANIK MAGIC DREAM HOTEL 4 * -
повече
PGS ROSE RESIDENCE 5 * -
повече
PGS KIRIS RESORT 5 * -
повече
ARMERIA HOTEL 3 * -
повече
CLUB PINARA 4 * -
повече
ASEL RESORT 4 * -
повече
BELPORT BEACH HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 44 км от летището на Анталия, на 11 ...
повече
CARELTA BEACH RESORT & SPA 4 * -
повече
IMPERIAL PALACE HOTEL 4 * -
повече
MEDER RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летище Анталия, на 500 м. о...
повече
OZKAYMAK MARINA HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 45 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
MR. CRANE 3 * -
Хотельт е разположен на 55 км от летището на Анталия, в цент...
повече
IDYROS HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 55 км от летището на гр. Анталия, в ...
повече
DOUBLE TREE BY HILTON KEMER 5 * -
повече
PALMET TURKIZ HOTEL 5 * -
повече
ZENA RESORT HOTEL 5 * -
повече
KAFTANS HOTEL BY RRH&R 3 * -
повече
TAL HOTEL 3 * -
повече
LATTE BEACH HOTEL 4 * -
повече
GONUL PALACE HOTEL 3 * -
повече
CALIFORNIA DREAM HOTEL 3 * -
повече
ART BEACH HOTEL 5 * -
повече
SANTANA HOTEL 3 * -
повече

Будва · Котор · Босна и Херцеговина · Сърбия · Белград · Пирот

ОТСТЪПКИ  |   КАЛЕНДАР  |   ОБЩИ УСЛОВИЯ  |   РЕЗЕРВАЦИЯ  |   ЗА НАС  |   КОНТАКТИ   Уеб Дизайн: ПроСтудио

Atlas-S © 2008