НАЧАЛО  |  КАЛЕНДАР  |  ОТСТЪПКИ  |  ОБЩИ УСЛОВИЯ  |  УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ  |  ЗА НАС  |  КОНТАКТИ 
ЕКСКУРЗИИ - Ч У Ж Б И Н А
ЕКСКУРЗИИ - Б Ъ Л Г А Р И Я
Почивки в Турция - автобус
Почивки в Гърция - автобус
Почивки в Хърватия - автобус
Почивки Турция - самолет
Летни екскурзии 2013
Септемврийски празници 2013
Нова Година 2014
За един ден в чужбина ...
Пътеписи
Златна възраст 55+
Томболи и Конкурси
Информация транспорт
Промоции
Нови програми
Новини

Календар на пътуванията
Юли 2013 Август 2013 Септември 2013 Октомври 2013 Ноември 2013 Декември 2013
Януари 2014 Февруари 2014 Март 2014 Април 2014 Май 2014 Юни 2014

Лято 2018 в Алания

« »

Лято 2018 в Алания

8 дни / 7 Нощувки
28.04.2018 г. 26.05.2018 г. 23.06.2018 г. 30.06.2018 г. 21.07.2018 г. 28.07.2018 г. 25.08.2018 г. 22.09.2018 г. 29.09.2018 г.
Цена от:  258 EUR


 
Полетно разписание: ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Ден 1:
Директен чартърен полет от София/Терминал 2 - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако сте любители на круизните пътувания, то една Разходка с яхта би изпълнила прекрасно деня ви. Плавайки по крайбрежието, ще достигнете до живописния водопад Карпу Калдаран – мястото, където река Дюден пада шумно в морето от 50 м. височина. Следващата спирка е пристанището Калеичи в стария град, където ще хвърлите котва сред множеството яхти - време за обяд. Разходката продължава към остров Сечан, който се намира на 10 км от пристанището - формата на острова наподобява профила на мишка, откъдето идва и името му. Спирка за плуване в кристалните води на Средизмено море. Обиколка завършва с посещение на залива Chaltydzhak и отново време за плуване. Екскурзията завършва на яхтеното пристанище на Челеби. Ако ли пък сте любители на подводния свят – то потопете се в едно Дайвинг приключение, плувайки сред ярки корали, разпръснати около многото подводни пещери и потънали руини. Не е необходимо да притежавате специален сертификат, за да може да се насладите на това изживяване. Пътуването включва плаване със специално оборудвана лодка, обучение от опитни инструктори и две половин-часови гмуркания. Екскурзията включва обяд на борда на лодката. Трансфер до хотела. Нощувка.

Ден 3:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Ефес - най-големият и най-добре запазеният древен град в света. Трудно е да се повярва, но днес градът изглежда почти без промяна от основаването му през XI век преди новата ера. Разходка из древни улици, римски бани, домът на любовта (публичен дом), огромен амфитеатър, библиотека, фонтана на император Адриан, акведукт, храма на Артемида. Време за почивка и обяд (включен в цената на екскурзията). Следва посещение на Дома на Дева Мария, където според легендата тя прекарва последните години от живота си. В близост е съвременния град Селчук, ще видите храма на Артемида, джамията Иса Бей (XIII век пр.н.е). и крепостта Селчук. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Памуккале. “Замъкът от памук” е един от най-удивителните туристически обекти. Водни струи от древния град Хиераполис, богати на минерални соли, падайки от голяма височина, създават причудливи, вкаменени, ослепително бели каскади. В това живописно място от горещите извира вода, пренаситена с калциев карбонат. Когато тя достига до повърхността, от нея се освобождава CO2, а калциевият карбонат се отлага, като образува варовикови отлагания върху скалистите тераси. Благодарение на минералния си състав, водата спомага за лечението на редица заболявания. По време на екскурзията можете да се изкъпете в един от най-древните в света изкуствени басейни, както е правила самата Клеопатра и древните римски императори. Професионален екскурзовод ще ви разкаже интересни истории за тези места. Памуккале е в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Кекова и Мир Ликийски. Екскурзията започва с обиколка с яхта до удивително красивия остров Кекова, където през прозрачната вода могат да се видят развалините на античните градове Кекова и Симена, потънали под водата в резултат на земетресение. Следва обяд в рибарско селище (включен в цената), а след това пътуване с автобус към Мир Ликийски. През първото хилядолетие Мир е столица на Ликия – неголяма, но независима страна. Ликийците смятали архитектурата за по–висше от всички останали изкуства, особено при строителството на гробници. До наши дни е запазен удивителен комплекс скални гробници. Наблизо се намира и църквата, в която се предполага, че е погребан Св. Николай. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 6:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако харесвате екстремните преживявания, то може да посветите деня на Рафтинг, Парапланеризъм или на Джип сафари: Рафтинг – изглежда опасно, но всъщност е едно вълнуващo 12-километрово спускане със салове и канута по планинска река, игри, къпане, барбекю сред природата. За вас ще се грижат квалифицирани инструктори, ще бъдете обезопасени с каски и спасителни жилетки. Пътуването завършва с вечеря в ресторант с красива гледка към планината; Полетът с парапланер е уникален и незабравим. Насладете се на кратка обиколка из околността и вижте колко е красива Анталия дори и от 1200 м. височина; Джип сафари – екстремност през неравен терен, каньони, надолу към планински плата и речни корита, а след това нагоре към височина от 1800 м., а най-смелите могат да се изкъпят във водите на водопад. Обяд в живописна котловина. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия със самолет до Кападокия или Северен Кипър: Кападокия има уникално историческо и културно наследство. Там се намират приказните "комини“ – формирали се преди 13 милиона години впечатляващи природни скални образувания, сякаш обитавани от призраци. В националния парк Гьореме можете да се насладите на изумителните манастири, църкви и къщи, издялани в меките скали преди стотици години. Има над 30 църкви и параклиси с фрески от IX и XI в. Посещение на древния град Каймаклъ, обявен като туристическа атракция - спускайки се в дълбините му по многобройни тесни и наклонени тунела, ще се докоснете до уникални древни съоръжения - изсечени в скалите църкви и манастири, спални помещения, каменни трапезарии и изумително запазени стенописи. Няма как да пропуснете и музея на открито в Гьореме- комплекс от църкви и параклиси със запазените древни стенописи; Северен остров Кипър се счита за турска територия. Полетът до там трае около час и половина. Първата спирка е древния град Салямис, където ще видите скритите из руините училище, театър, пристанище, базиликата „Свети Епифаний“ и храм на Зевс. Следващата спирка е град Фамагуста, който през Средновековието се е смятал за най-богатия град в света. Ще видите стари квартали, венециански стени, катедралата „свети Никола“, превърната в музей, мъртвият град Вароша, чийто плаж е признат за един от седемте най-добри в света, но града е забранена за зона. Няма как да пропуснете туристическата столица на Северен Кипър- Кирения, от където ще се качите на лодка, с която ще обиколите крайбрежието и ще вкусите от местната кухня. Вечерта - свободно време за обиколка из Кирения. Полет за Анталия, връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летището и полет за София, Терминал 2.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет;
 • пътнически и летищни такси /които са в размер на 79 евро на човек към 19.10.2017/;
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
 • доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 14 евро;
 • горивна такса **;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
 • 1. Плащания:
 • депозит в размер на 250 лева на човек от общата дължима сума на човек при записване;
 • доплащане: до 22 дни преди датата на пътуване.
2.Необходими данни за всички пътуващи:
 • 2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
 • 2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
 • 2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
 • 2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.
  • Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.
3. Анулационни срокове:
 • 3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
 • 3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
 • 3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
 • 3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgaria Air
 • седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
 • номер на лиценз: BG 2407 - 12
 • тип самолет: Airbus A319/Embraer 190 (E-90)

УТОЧНЕНИЕ**:
 • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 502 долара на тон; Анталия: 512 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,08 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge).

Важно:
 • Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 60. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при записване и авансово плащане в размер на 40% при резервация с пълно плащане до 21 дни преди датата на пътуване. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 • Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/.
 • Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.HOTEL MAGNOLIA 4 * -
повече
SUN FIRE BEACH HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 135 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
SUN STAR BEACH HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 140 км от леището на гр. Анталия, на...
повече
CLUB HOTEL ANJELIQ 4 * -
повече
LONICERA WORLD 4 * -
Хотелът е разположен на 98 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
CLUB HOTEL CARETTA BEACH 4 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
KEMAL BAY 5 * -
Pазположен на 120 км от летището на гр. Анталия, на 10 км от...
повече
SAPHIR HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
MONTE CARLO HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 125 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
SUN STAR RESORT 5 * -
повече
ANTIK HOTEL & GARDEN 4 * -
Хотелът е разположен на 100 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
INSULA RESORT&SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA 5 * -
повече
KATYA BEACH HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 125 км от летището на гр. Анталия, н...
повече
BEACH CLUB DOGANAY 5 * -
Хотелът е разположен на 125 км от Летище Анталия, на 7 км от...
повече
SAPHIR RESORT & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
ORANGE COUNTY RESORT HOTEL ALANYA 5 * -
Хотел: разположен на 90 км от летището на гр. Анталия, на 15...
повече
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 100 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL 5 * -
повече
LONG BEACH RESORT HOTEL & SPA DELUXE 5 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
LONG BEACH HARMONY 5 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
AZURA DELUXE RESORT & SPA 5 * -
повече
HAYDARPASHA PALACE 5 * -
повече
BOTANIK HOTEL&RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
BOTANIK PLATINUM 5 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
DELPHIN DELUXE RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
SARITAS HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 130 км от летището в Анталия, на 2 к...
повече
UTOPIA WORLD HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 155 км км от летището в гр. Анталия,...
повече
CLUB AQUA PLAZA 4 * -
повече
GRAND BAYAR BEACH HOTEL 4 * -
повече
CLUB TESS HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 120 км от летището на г. Анталия,на ...
повече
LARISSA HOLIDAY BEACH CLUB 4 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
XENO HOTELS ALPINA 4 * -
Хотелът разположен на 130 км от летището на Анталия, на 10 к...
повече
MESUT HOTEL 3 * -
повече
ROYAL IDEAL BEACH 3 * -
повече
GRAND ATILLA HOTEL 3 * -
повече
GALAXY BEACH 4 * -
Хотелът е разположен на 130 км от летището на Анталия, на 12...
повече
SUNSHINE HOTEL 4 * -
Pазположен на 135 км от летището на гр. Анталия, на 7 км от ...
повече
CLUB BAYAR BEACH HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 130 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
KEMALHAN BEACH HOTEL 4 * -
повече
BLUE STAR HOTEL 4 * -
повече
KOLIBRI HOTEL 4 * -
повече
ASRIN BEACH 4 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летището в Анталия, на 20 к...
повече
ELYSEE HOTEL 4 * -
повече
TIMO RESORT 5 * -
повече
KLEOPATRA MICADOR 4 * -
Хотелът е разположен на 120 км от летището на Анталия, на 50...
повече
BALIK HOTEL 3 * -
повече
SMARTLINE WHITE CITY BEACH HOTEL 4 * -
Pазположен на 120 км от летището на гр. Анталия, на 6 км от ...
повече
ANTIQUE ROMAN PALACE 4 * -
Хотелът е разположен на 122 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
SULTAN SIPAHI RESORT 4 * -
повече
MC BEACH PARK RESORT HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
MC ARANCIA RESORT HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
XPERIA KANDELOR 4 * -
повече
ALARA HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 100 км от летището на гр. Анталия, н...
повече
GRAND OKAN HOTEL 4 * -
повече
ALARA STAR 5 * -
Хотелът е разположен на 100 км от летището на гр. Анталия, н...
повече
ALARA PARK HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 105 км от летището на гр. Анталия, н...
повече
SUI RESORT 5 * -
повече
MY HOME RESORT HOTEL 5 * -
повече
ANNABELLA ANNEX 4 * -
Хотелът е разположен на 100 км от летище Анталия, на 25 км о...
повече
MICHELL HOTEL & SPA 5 * -
повече
MC MAHBERI BEACH HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
SENZA HOTELS THE INN RESORT & SPA 5 * -
повече
ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4 * -
повече
CLUB PARADISO 5 * -
повече
AYDINBEY GOLD DREAM HOTEL 5 * -
Хотелът се намира на 110 км от летището на Анталия, на 20 км...
повече
ANNABELLA DIAMOND 5 * -
повече
INCEKUM BEACH RESORT HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 98 км от летището на гр. Анталия, на...
повече
KLEOPATRA ATLAS HOTEL 4 * -
повече
EFTALIA AQUA RESORT HOTEL 5 * -
повече
GRAND SUNLIFE 4 * -
повече
SENZA HOTELS INOVA BEACH HOTEL 4 * -
повече
SENZA HOTELS GRAND SANTANA HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен 145 км от летището в Анталия, на 7 км о...
повече
XPERIA GRAND BALI 4 * -
повече
MIRADOR RESORT & SPA HOTEL 4 * -
повече
KLEOPATRA RAMIRA HOTEL 4 * -
повече
KRIZANTEM BEACH HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 120 км от летище Анталия, на 1,5 км ...
повече
ROYAL GARDEN SUITE 4 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището на гр. Анталия, н...
повече
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 95 км от летището в г. Анталия, в 30...
повече
ROYAL GARDEN SELECT HOTEL 5 * -
повече
BLUE DIAMOND ALYA 4 * -
повече
SUNNY HILL ALYA 4 * -
повече
YALIHAN ASPENDOS HOTEL 3 * -
повече
YALIHAN UNA HOTEL 4 * -
Хотел: разположен на 108 км от летището на гр. Анталия, на 2...
повече
WHITE CITY RESORT HOTEL 5 * -
повече
ARTEMIS PRINCESS HOTEL 4 * -
повече
ARSI HOTEL 4 * -
повече
RUBI HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 95 км от летището в гр. Анталия, на ...
повече
XENO CLUB MARE 4 * -
повече
CLUB MERMAID VILLAGE 4 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
GYPSOPHILA HOLIDAY VILLAGE HV-1 -
повече
CARETTA RELAX HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
ELYSEE BEACH HOTEL 3 * -
повече
KLEOPATRA ARSI HOTEL 4 * -
повече
GREEN PEACE HOTEL 3 * -
повече
NERGIS BUTIK HOTEL 3 * -
повече
BAYAR GARDEN BEACH 4 * -
повече
VILLA SONATA HOTEL 3 * -
повече
KLEOPATRA MUZ HOTEL 3 * -
повече
KLAS HOTEL DOM 4 * -
повече
KLAS HOTEL 4 * -
повече
FIRST CLASS HOTEL 5 * -
повече
MAY GARDEN CLUB HOTEL 4 * -
повече
KLAS DOM SUITE ANNEXE 3 * -
повече
CLUB HOTEL MIRABELL 4 * -
Хотелът е разположен на 120 км от летището в гр. Анталия, на...
повече
BEST ALANYA HOTEL 3 * -
повече
KLEOPATRA ALIS 3 * -
Хотелът е разположен на 120 км от летището на Анталия, на 50...
повече
ASTOR BEACH HOTEL 3 * -
повече
MUKARNAS SPA RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летище на гр. Анталия, на 3...
повече
GOLD TWINS HOTEL 3 * -
повече
PRIMERA SUIT HOTEL 3 * -
повече
RAMIRA CITY HOTEL 3 * -
повече
GRAND UYSAL HOTEL 4 * -
повече
ALARA KUM 5 * -
Хотелът е разположен в 100 км от летището на гр. Анталия, на...
повече
EFTALIA AYTUR 4 * -
повече
ANGEL BEACH HOTEL 4 * -
повече
ORIENT SUITE HOTEL 3 * -
повече
KLEOPATRA MOON SUITE HOTEL 3 * -
повече
SIRIUS DELUXE HOTEL 5 * -
повече
KLEOPATRA ALAIYE HOTEL 4 * -
повече
OZKAYMAK SELECT RESORT 5 * -
повече
HEDEF ROSE GARDEN HOTEL 4 * -
повече
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3 * -
повече
HEDEF RESORT HOTEL & SPA 5 * -
повече
HEDEF BEACH RESORT & SPA 5 * -
повече
CLUB SEA TIME 4 * -
повече
KLEOPATRA LIFE HOTEL 4 * -
повече
OZKAYMAK INCEKUM 5 * -
повече
RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITE 5 * -
повече
PARK HOTEL ALANYA 3 * -
повече
DORIS AYTUR HOTEL 3 * -
от 307.5 EUR
повече
KLEOPATRA MIRAY HOTEL 3 * -
повече
BORA BORA BUTIK HOTEL 3 * -
повече
MILLENNIUM PARK HOTEL 3+ * -
повече
MONTE CARLO PARK HOTEL 3 * -
повече
ELITE ORKIDE SUITE HOTEL 4 * -
повече
ARSI ENFI CITY BEACH 4 * -
повече
MAREN BEACH SUITE HOTEL 3 * -
повече
WASA CITY HOTEL 3 * -
повече
MY HOME SKY HOTEL 4 * -
повече
GREEN PARADISE BEACH HOTEL 4 * -
повече
GREEN LIFE HOTEL 4 * -
повече
BOULEVARD HOTEL 4 * -
повече
KLEOPATRA FATIH HOTEL 3+ * -
повече
SIFALAR SUIT HOTEL 4 * -
повече
CLUB KONAKLI HOTEL 5 * -
повече
KLEOPATRA AZAK BEACH HOTEL 3 * -
повече
SAVK HOTEL 4 * -
повече
ORIENT HILL RESORT HOTEL 4 * -
повече
TAKSIM INTERNATIONAL OBAKOY HOTEL 4 * -
повече
ALAIYE RESORT & SPA HOTEL 5 * -
повече
LARISSA HILL BEACH HV-1 -
повече
XENO EFTALIA RESORT 4 * -
повече
XPERIA SARAY BEACH 4 * -
повече
ALONYA BEACH HOTEL 4 * -
повече
ARMAS PRESTIGE HOTEL 5 * -
повече

Будва · Котор · Босна и Херцеговина · Сърбия · Белград · Пирот

ОТСТЪПКИ  |   КАЛЕНДАР  |   ОБЩИ УСЛОВИЯ  |   РЕЗЕРВАЦИЯ  |   ЗА НАС  |   КОНТАКТИ   Уеб Дизайн: ПроСтудио

Atlas-S © 2008