НАЧАЛО  |  КАЛЕНДАР  |  ОТСТЪПКИ  |  ОБЩИ УСЛОВИЯ  |  УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ  |  ЗА НАС  |  КОНТАКТИ 
ЕКСКУРЗИИ - Ч У Ж Б И Н А
ЕКСКУРЗИИ - Б Ъ Л Г А Р И Я
Почивки в Турция - автобус
Почивки в Гърция - автобус
Почивки в Хърватия - автобус
Почивки Турция - самолет
Летни екскурзии 2013
Септемврийски празници 2013
Нова Година 2014
За един ден в чужбина ...
Пътеписи
Златна възраст 55+
Томболи и Конкурси
Информация транспорт
Промоции
Нови програми
Новини

Календар на пътуванията
Юли 2013 Август 2013 Септември 2013 Октомври 2013 Ноември 2013 Декември 2013
Януари 2014 Февруари 2014 Март 2014 Април 2014 Май 2014 Юни 2014

Лято 2018 в Алания от Варна

« »

Лято 2018 в Алания от Варна

8 дни / 7 Нощувки
31.08.2018 г. 21.09.2018 г. 28.09.2018 г.
Цена от:  248 EUR


 
Полетно разписание: ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Ден 1:
Директен чартърен полет от Варнадо Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако сте любители на круизните пътувания, то една Разходка с яхта би изпълнила прекрасно деня ви. Плавайки по крайбрежието, ще достигнете до живописния водопад Карпу Калдаран – мястото, където река Дюден пада шумно в морето от 50 м. височина. Следващата спирка е пристанището Калеичи в стария град, където ще хвърлите котва сред множеството яхти - време за обяд. Разходката продължава към остров Сечан, който се намира на 10 км от пристанището - формата на острова наподобява профила на мишка, откъдето идва и името му. Спирка за плуване в кристалните води на Средизмено море. Обиколка завършва с посещение на залива Chaltydzhak и отново време за плуване. Екскурзията завършва на яхтеното пристанище на Челеби. Ако ли пък сте любители на подводния свят – то потопете се в едно Дайвинг приключение, плувайки сред ярки корали, разпръснати около многото подводни пещери и потънали руини. Не е необходимо да притежавате специален сертификат, за да може да се насладите на това изживяване. Пътуването включва плаване със специално оборудвана лодка, обучение от опитни инструктори и две половин-часови гмуркания. Екскурзията включва обяд на борда на лодката. Трансфер до хотела. Нощувка.

Ден 3:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Ефес - най-големият и най-добре запазеният древен град в света. Трудно е да се повярва, но днес градът изглежда почти без промяна от основаването му през XI век преди новата ера. Разходка из древни улици, римски бани, домът на любовта (публичен дом), огромен амфитеатър, библиотека, фонтана на император Адриан, акведукт, храма на Артемида. Време за почивка и обяд (включен в цената на екскурзията). Следва посещение на Дома на Дева Мария, където според легендата тя прекарва последните години от живота си. В близост е съвременния град Селчук, ще видите храма на Артемида, джамията Иса Бей (XIII век пр.н.е). и крепостта Селчук. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Памуккале. “Замъкът от памук” е един от най-удивителните туристически обекти. Водни струи от древния град Хиераполис, богати на минерални соли, падайки от голяма височина, създават причудливи, вкаменени, ослепително бели каскади. В това живописно място от горещите извира вода, пренаситена с калциев карбонат. Когато тя достига до повърхността, от нея се освобождава CO2, а калциевият карбонат се отлага, като образува варовикови отлагания върху скалистите тераси. Благодарение на минералния си състав, водата спомага за лечението на редица заболявания. По време на екскурзията можете да се изкъпете в един от най-древните в света изкуствени басейни, както е правила самата Клеопатра и древните римски императори. Професионален екскурзовод ще ви разкаже интересни истории за тези места. Памуккале е в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Кекова и Мир Ликийски. Екскурзията започва с обиколка с яхта до удивително красивия остров Кекова, където през прозрачната вода могат да се видят развалините на античните градове Кекова и Симена, потънали под водата в резултат на земетресение. Следва обяд в рибарско селище (включен в цената), а след това пътуване с автобус към Мир Ликийски. През първото хилядолетие Мир е столица на Ликия – неголяма, но независима страна. Ликийците смятали архитектурата за по–висше от всички останали изкуства, особено при строителството на гробници. До наши дни е запазен удивителен комплекс скални гробници. Наблизо се намира и църквата, в която се предполага, че е погребан Св. Николай. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 6:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако харесвате екстремните преживявания, то може да посветите деня на Рафтинг, Парапланеризъм или на Джип сафари: Рафтинг – изглежда опасно, но всъщност е едно вълнуващo 12-километрово спускане със салове и канута по планинска река, игри, къпане, барбекю сред природата. За вас ще се грижат квалифицирани инструктори, ще бъдете обезопасени с каски и спасителни жилетки. Пътуването завършва с вечеря в ресторант с красива гледка към планината; Полетът с парапланер е уникален и незабравим. Насладете се на кратка обиколка из околността и вижте колко е красива Анталия дори и от 1200 м. височина; Джип сафари – екстремност през неравен терен, каньони, надолу към планински плата и речни корита, а след това нагоре към височина от 1800 м., а най-смелите могат да се изкъпят във водите на водопад. Обяд в живописна котловина. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия със самолет до Кападокия или Северен Кипър: Кападокия има уникално историческо и културно наследство. Там се намират приказните "комини“ – формирали се преди 13 милиона години впечатляващи природни скални образувания, сякаш обитавани от призраци. В националния парк Гьореме можете да се насладите на изумителните манастири, църкви и къщи, издялани в меките скали преди стотици години. Има над 30 църкви и параклиси с фрески от IX и XI в. Посещение на древния град Каймаклъ, обявен като туристическа атракция - спускайки се в дълбините му по многобройни тесни и наклонени тунела, ще се докоснете до уникални древни съоръжения - изсечени в скалите църкви и манастири, спални помещения, каменни трапезарии и изумително запазени стенописи. Няма как да пропуснете и музея на открито в Гьореме- комплекс от църкви и параклиси със запазените древни стенописи; Северен остров Кипър се счита за турска територия. Полетът до там трае около час и половина. Първата спирка е древния град Салямис, където ще видите скритите из руините училище, театър, пристанище, базиликата „Свети Епифаний“ и храм на Зевс. Следващата спирка е град Фамагуста, който през Средновековието се е смятал за най-богатия град в света. Ще видите стари квартали, венециански стени, катедралата „свети Никола“, превърната в музей, мъртвият град Вароша, чийто плаж е признат за един от седемте най-добри в света, но града е забранена за зона. Няма как да пропуснете туристическата столица на Северен Кипър- Кирения, от където ще се качите на лодка, с която ще обиколите крайбрежието и ще вкусите от местната кухня. Вечерта – свободно време за обиколка из Кирения. Полет за Анталия, връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летището и полет за Варна.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • самолетен билет Варна - Анталия - Варна с чартърен полет;
 • пътнически и летищни такси /които са в размер на 79 евро на човек към 01.11.2017/;
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
 • доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 14 евро;
 • горивна такса **;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Плащания:
 • депозит в размер на 250 лева на човек от общата дължима сума на човек при записване;
 • доплащане: до 22 дни преди датата на пътуване.
2.Необходими данни за всички пътуващи:
 • 2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
 • 2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
 • 2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
 • 2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.
  • Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.
3. Анулационни срокове:
 • 3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
 • 3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
 • 3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
 • 3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgarian Air Charter
 • седалище и адрес: София, ул. "Павел Красов" 35
 • номер на лиценз: BG 2407 - 08
 • тип самолет: MD-82

УТОЧНЕНИЕ**:
 • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 502 долара на тон; Анталия: 512 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,08 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge).

Важно:
 • Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 60. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при записване и авансово плащане в размер на 40% при резервация с пълно плащане до 21 дни преди датата на пътуване. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 • Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/.
 • Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.HOTEL MAGNOLIA 4 * -
от 288 EUR
повече
SUN FIRE BEACH HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 135 км от летището в гр. Анталия, на...
от 242.5 EUR
повече
CLUB HOTEL ANJELIQ 4 * -
от 511.5 EUR
повече
CLUB HOTEL CARETTA BEACH 4 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
от 428 EUR
повече
KEMAL BAY 5 * -
Pазположен на 120 км от летището на гр. Анталия, на 10 км от...
от 384.5 EUR
повече
SAPHIR HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
от 490 EUR
повече
MONTE CARLO HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 125 км от летището в гр. Анталия, на...
от 406.5 EUR
повече
ANTIK HOTEL & GARDEN 4 * -
Хотелът е разположен на 100 км от летището в гр. Анталия, на...
от 395.5 EUR
повече
INSULA RESORT&SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
от 409 EUR
повече
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA 5 * -
от 474.5 EUR
повече
KATYA BEACH HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 125 км от летището на гр. Анталия, н...
от 494.5 EUR
повече
BEACH CLUB DOGANAY 5 * -
Хотелът е разположен на 125 км от Летище Анталия, на 7 км от...
от 456 EUR
повече
ORANGE COUNTY RESORT HOTEL ALANYA 5 * -
Хотел: разположен на 90 км от летището на гр. Анталия, на 15...
от 486 EUR
повече
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 100 км от летището в гр. Анталия, на...
от 435 EUR
повече
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL 5 * -
от 631 EUR
повече
LONG BEACH RESORT HOTEL & SPA DELUXE 5 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 658 EUR
повече
LONG BEACH HARMONY 5 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 658 EUR
повече
AZURA DELUXE RESORT & SPA 5 * -
от 674 EUR
повече
HAYDARPASHA PALACE 5 * -
от 599 EUR
повече
BOTANIK HOTEL&RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 594 EUR
повече
BOTANIK PLATINUM 5 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 611.5 EUR
повече
DELPHIN DELUXE RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 681.5 EUR
повече
SARITAS HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 130 км от летището в Анталия, на 2 к...
от 300 EUR
повече
UTOPIA WORLD HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 155 км км от летището в гр. Анталия,...
от 591 EUR
повече
CLUB AQUA PLAZA 4 * -
от 503 EUR
повече
GRAND BAYAR BEACH HOTEL 4 * -
от 286.5 EUR
повече
CLUB TESS HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 120 км от летището на г. Анталия,на ...
от 268.5 EUR
повече
LARISSA HOLIDAY BEACH CLUB 4 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
от 323 EUR
повече
XENO HOTELS ALPINA 4 * -
Хотелът разположен на 130 км от летището на Анталия, на 10 к...
от 396.5 EUR
повече
MESUT HOTEL 3 * -
от 302 EUR
повече
ROYAL IDEAL BEACH 3 * -
от 228.5 EUR
повече
GRAND ATILLA HOTEL 3 * -
от 373 EUR
повече
GALAXY BEACH 4 * -
Хотелът е разположен на 130 км от летището на Анталия, на 12...
от 235.5 EUR
повече
SUNSHINE HOTEL 4 * -
Pазположен на 135 км от летището на гр. Анталия, на 7 км от ...
от 283.5 EUR
повече
CLUB BAYAR BEACH HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 130 км от летището в гр. Анталия, на...
от 254.5 EUR
повече
KEMALHAN BEACH HOTEL 4 * -
от 344 EUR
повече
BLUE STAR HOTEL 4 * -
от 412 EUR
повече
KOLIBRI HOTEL 4 * -
от 317 EUR
повече
ASRIN BEACH 4 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летището в Анталия, на 20 к...
от 389 EUR
повече
ELYSEE HOTEL 4 * -
от 359 EUR
повече
TIMO RESORT 5 * -
от 370.5 EUR
повече
KLEOPATRA MICADOR 4 * -
Хотелът е разположен на 120 км от летището на Анталия, на 50...
от 415 EUR
повече
SMARTLINE WHITE CITY BEACH HOTEL 4 * -
Pазположен на 120 км от летището на гр. Анталия, на 6 км от ...
от 413 EUR
повече
SULTAN SIPAHI RESORT 4 * -
от 371.5 EUR
повече
MC BEACH PARK RESORT HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
от 344 EUR
повече
MC ARANCIA RESORT HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
от 417.5 EUR
повече
XPERIA KANDELOR 4 * -
от 348 EUR
повече
GRAND OKAN HOTEL 4 * -
от 405 EUR
повече
SUI RESORT 5 * -
от 495 EUR
повече
MY HOME RESORT HOTEL 5 * -
от 394.5 EUR
повече
ANNABELLA ANNEX 4 * -
Хотелът е разположен на 100 км от летище Анталия, на 25 км о...
от 489 EUR
повече
MICHELL HOTEL & SPA 5 * -
от 500 EUR
повече
MC MAHBERI BEACH HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
от 305.5 EUR
повече
SENZA HOTELS THE INN RESORT & SPA 5 * -
от 384.5 EUR
повече
ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4 * -
от 340.5 EUR
повече
CLUB PARADISO 5 * -
от 412 EUR
повече
AYDINBEY GOLD DREAM HOTEL 5 * -
Хотелът се намира на 110 км от летището на Анталия, на 20 км...
от 405 EUR
повече
INCEKUM BEACH RESORT HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 98 км от летището на гр. Анталия, на...
от 515.5 EUR
повече
EFTALIA AQUA RESORT HOTEL 5 * -
от 493.5 EUR
повече
GRAND SUNLIFE 4 * -
от 334.5 EUR
повече
SENZA HOTELS INOVA BEACH HOTEL 4 * -
от 318.5 EUR
повече
SENZA HOTELS GRAND SANTANA HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен 145 км от летището в Анталия, на 7 км о...
от 351 EUR
повече
XPERIA GRAND BALI 4 * -
от 398 EUR
повече
MIRADOR RESORT & SPA HOTEL 4 * -
от 311.5 EUR
повече
KLEOPATRA RAMIRA HOTEL 4 * -
от 403.5 EUR
повече
KRIZANTEM BEACH HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 120 км от летище Анталия, на 1,5 км ...
от 473.5 EUR
повече
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 95 км от летището в г. Анталия, в 30...
от 425.5 EUR
повече
ROYAL GARDEN SELECT HOTEL 5 * -
от 443 EUR
повече
BLUE DIAMOND ALYA 4 * -
от 505 EUR
повече
SUNNY HILL ALYA 4 * -
от 504.5 EUR
повече
YALIHAN ASPENDOS HOTEL 3 * -
от 428.5 EUR
повече
YALIHAN UNA HOTEL 4 * -
Хотел: разположен на 108 км от летището на гр. Анталия, на 2...
от 645 EUR
повече
WHITE CITY RESORT HOTEL 5 * -
от 592.5 EUR
повече
ARTEMIS PRINCESS HOTEL 4 * -
от 414.5 EUR
повече
ARSI HOTEL 4 * -
от 316 EUR
повече
RUBI HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 95 км от летището в гр. Анталия, на ...
от 459.5 EUR
повече
XENO CLUB MARE 4 * -
от 400.5 EUR
повече
CLUB MERMAID VILLAGE 4 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
от 389.5 EUR
повече
GYPSOPHILA HOLIDAY VILLAGE HV-1 -
от 541.5 EUR
повече
CARETTA RELAX HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 110 км от летището в гр. Анталия, на...
от 396.5 EUR
повече
KLEOPATRA ARSI HOTEL 4 * -
от 326.5 EUR
повече
GREEN PEACE HOTEL 3 * -
от 323 EUR
повече
NERGIS BUTIK HOTEL 3 * -
от 404.5 EUR
повече
BAYAR GARDEN BEACH 4 * -
от 272 EUR
повече
VILLA SONATA HOTEL 3 * -
от 414 EUR
повече
KLAS HOTEL DOM 4 * -
от 253 EUR
повече
KLAS HOTEL 4 * -
от 314 EUR
повече
FIRST CLASS HOTEL 5 * -
от 338 EUR
повече
MAY GARDEN CLUB HOTEL 4 * -
от 284.5 EUR
повече
KLAS DOM SUITE ANNEXE 3 * -
от 282.5 EUR
повече
CLUB HOTEL MIRABELL 4 * -
Хотелът е разположен на 120 км от летището в гр. Анталия, на...
от 274 EUR
повече
BEST ALANYA HOTEL 3 * -
от 292.5 EUR
повече
KLEOPATRA ALIS 3 * -
Хотелът е разположен на 120 км от летището на Анталия, на 50...
от 277.5 EUR
повече
ASTOR BEACH HOTEL 3 * -
от 288 EUR
повече
MUKARNAS SPA RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 90 км от летище на гр. Анталия, на 3...
от 631 EUR
повече
GOLD TWINS HOTEL 3 * -
от 324.5 EUR
повече
PRIMERA SUIT HOTEL 3 * -
от 232 EUR
повече
RAMIRA CITY HOTEL 3 * -
от 390.5 EUR
повече
GRAND UYSAL HOTEL 4 * -
от 345.5 EUR
повече
EFTALIA AYTUR 4 * -
повече
ORIENT SUITE HOTEL 3 * -
от 283 EUR
повече
KLEOPATRA MOON SUITE HOTEL 3 * -
от 305.5 EUR
повече
SIRIUS DELUXE HOTEL 5 * -
от 569.5 EUR
повече
KLEOPATRA ALAIYE HOTEL 4 * -
от 503 EUR
повече
OZKAYMAK SELECT RESORT 5 * -
от 435 EUR
повече
EFTALIA SPLASH RESORT 5 * -
от 479.5 EUR
повече
HEDEF ROSE GARDEN HOTEL 4 * -
от 262 EUR
повече
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3 * -
от 250 EUR
повече
HEDEF RESORT HOTEL & SPA 5 * -
от 306 EUR
повече
HEDEF BEACH RESORT & SPA 5 * -
от 306 EUR
повече
CLUB SEA TIME 4 * -
от 346.5 EUR
повече
KLEOPATRA LIFE HOTEL 4 * -
от 426.5 EUR
повече
OZKAYMAK INCEKUM 5 * -
от 467.5 EUR
повече
RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITE 5 * -
от 664 EUR
повече
ALAIYE RESORT & SPA HOTEL 5 * -
от 502.5 EUR
повече
LARISSA HILL BEACH HV-1 -
от 458 EUR
повече

Будва · Котор · Босна и Херцеговина · Сърбия · Белград · Пирот

ОТСТЪПКИ  |   КАЛЕНДАР  |   ОБЩИ УСЛОВИЯ  |   РЕЗЕРВАЦИЯ  |   ЗА НАС  |   КОНТАКТИ   Уеб Дизайн: ПроСтудио

Atlas-S © 2008