НАЧАЛО  |  КАЛЕНДАР  |  ОТСТЪПКИ  |  ОБЩИ УСЛОВИЯ  |  УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ  |  ЗА НАС  |  КОНТАКТИ 
ЕКСКУРЗИИ - Ч У Ж Б И Н А
ЕКСКУРЗИИ - Б Ъ Л Г А Р И Я
Почивки в Турция - автобус
Почивки в Гърция - автобус
Почивки в Хърватия - автобус
Почивки Турция - самолет
Летни екскурзии 2013
Септемврийски празници 2013
Нова Година 2014
За един ден в чужбина ...
Пътеписи
Златна възраст 55+
Томболи и Конкурси
Информация транспорт
Промоции
Нови програми
Новини

Календар на пътуванията
Юли 2013 Август 2013 Септември 2013 Октомври 2013 Ноември 2013 Декември 2013
Януари 2014 Февруари 2014 Март 2014 Април 2014 Май 2014 Юни 2014

Лято 2018 в Белек от Варна

« »

Лято 2018 в Белек от Варна

8 дни / 7 Нощувки
31.08.2018 г. 21.09.2018 г. 28.09.2018 г.
Цена от:  370 EUR


 
Полетно разписание: ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Ден 1:
Директен чартърен полет от Варнадо Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако сте любители на круизните пътувания, то една Разходка с яхта би изпълнила прекрасно деня ви. Плавайки по крайбрежието, ще достигнете до живописния водопад Карпу Калдаран – мястото, където река Дюден пада шумно в морето от 50 м. височина. Следващата спирка е пристанището Калеичи в стария град, където ще хвърлите котва сред множеството яхти - време за обяд. Разходката продължава към остров Сечан, който се намира на 10 км от пристанището - формата на острова наподобява профила на мишка, откъдето идва и името му. Спирка за плуване в кристалните води на Средизмено море. Обиколка завършва с посещение на залива Chaltydzhak и отново време за плуване. Екскурзията завършва на яхтеното пристанище на Челеби. Ако ли пък сте любители на подводния свят – то потопете се в едно Дайвинг приключение, плувайки сред ярки корали, разпръснати около многото подводни пещери и потънали руини. Не е необходимо да притежавате специален сертификат, за да може да се насладите на това изживяване. Пътуването включва плаване със специално оборудвана лодка, обучение от опитни инструктори и две половин-часови гмуркания. Екскурзията включва обяд на борда на лодката. Трансфер до хотела. Нощувка.

Ден 3:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Ефес - най-големият и най-добре запазеният древен град в света. Трудно е да се повярва, но днес градът изглежда почти без промяна от основаването му през XI век преди новата ера. Разходка из древни улици, римски бани, домът на любовта (публичен дом), огромен амфитеатър, библиотека, фонтана на император Адриан, акведукт, храма на Артемида. Време за почивка и обяд (включен в цената на екскурзията). Следва посещение на Дома на Дева Мария, където според легендата тя прекарва последните години от живота си. В близост е съвременния град Селчук, ще видите храма на Артемида, джамията Иса Бей (XIII век пр.н.е). и крепостта Селчук. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Памуккале. “Замъкът от памук” е един от най-удивителните туристически обекти. Водни струи от древния град Хиераполис, богати на минерални соли, падайки от голяма височина, създават причудливи, вкаменени, ослепително бели каскади. В това живописно място от горещите извира вода, пренаситена с калциев карбонат. Когато тя достига до повърхността, от нея се освобождава CO2, а калциевият карбонат се отлага, като образува варовикови отлагания върху скалистите тераси. Благодарение на минералния си състав, водата спомага за лечението на редица заболявания. По време на екскурзията можете да се изкъпете в един от най-древните в света изкуствени басейни, както е правила самата Клеопатра и древните римски императори. Професионален екскурзовод ще ви разкаже интересни истории за тези места. Памуккале е в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Кекова и Мир Ликийски. Екскурзията започва с обиколка с яхта до удивително красивия остров Кекова, където през прозрачната вода могат да се видят развалините на античните градове Кекова и Симена, потънали под водата в резултат на земетресение. Следва обяд в рибарско селище (включен в цената), а след това пътуване с автобус към Мир Ликийски. През първото хилядолетие Мир е столица на Ликия – неголяма, но независима страна. Ликийците смятали архитектурата за по–висше от всички останали изкуства, особено при строителството на гробници. До наши дни е запазен удивителен комплекс скални гробници. Наблизо се намира и църквата, в която се предполага, че е погребан Св. Николай. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 6:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако харесвате екстремните преживявания, то може да посветите деня на Рафтинг, Парапланеризъм или на Джип сафари: Рафтинг – изглежда опасно, но всъщност е едно вълнуващo 12-километрово спускане със салове и канута по планинска река, игри, къпане, барбекю сред природата. За вас ще се грижат квалифицирани инструктори, ще бъдете обезопасени с каски и спасителни жилетки. Пътуването завършва с вечеря в ресторант с красива гледка към планината; Полетът с парапланер е уникален и незабравим. Насладете се на кратка обиколка из околността и вижте колко е красива Анталия дори и от 1200 м. височина; Джип сафари – екстремност през неравен терен, каньони, надолу към планински плата и речни корита, а след това нагоре към височина от 1800 м., а най-смелите могат да се изкъпят във водите на водопад. Обяд в живописна котловина. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия със самолет до Кападокия или Северен Кипър: Кападокия има уникално историческо и културно наследство. Там се намират приказните "комини“ – формирали се преди 13 милиона години впечатляващи природни скални образувания, сякаш обитавани от призраци. В националния парк Гьореме можете да се насладите на изумителните манастири, църкви и къщи, издялани в меките скали преди стотици години. Има над 30 църкви и параклиси с фрески от IX и XI в. Посещение на древния град Каймаклъ, обявен като туристическа атракция - спускайки се в дълбините му по многобройни тесни и наклонени тунела, ще се докоснете до уникални древни съоръжения - изсечени в скалите църкви и манастири, спални помещения, каменни трапезарии и изумително запазени стенописи. Няма как да пропуснете и музея на открито в Гьореме- комплекс от църкви и параклиси със запазените древни стенописи; Северен остров Кипър се счита за турска територия. Полетът до там трае около час и половина. Първата спирка е древния град Салямис, където ще видите скритите из руините училище, театър, пристанище, базиликата „Свети Епифаний“ и храм на Зевс. Следващата спирка е град Фамагуста, който през Средновековието се е смятал за най-богатия град в света. Ще видите стари квартали, венециански стени, катедралата „свети Никола“, превърната в музей, мъртвият град Вароша, чийто плаж е признат за един от седемте най-добри в света, но града е забранена за зона. Няма как да пропуснете туристическата столица на Северен Кипър- Кирения, от където ще се качите на лодка, с която ще обиколите крайбрежието и ще вкусите от местната кухня. Вечерта – свободно време за обиколка из Кирения. Полет за Анталия, връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летището и полет за Варна.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • самолетен билет Варна - Анталия - Варна с чартърен полет;
 • пътнически и летищни такси /които са в размер на 79 евро на човек към 01.11.2017/;
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
 • доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 14 евро;
 • горивна такса **;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Плащания:
 • депозит в размер на 250 лева на човек от общата дължима сума на човек при записване;
 • доплащане: до 22 дни преди датата на пътуване.
2.Необходими данни за всички пътуващи:
 • 2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
 • 2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
 • 2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
 • 2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.
  • Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.
3. Анулационни срокове:
 • 3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
 • 3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
 • 3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
 • 3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgarian Air Charter
 • седалище и адрес: София, ул. "Павел Красов" 35
 • номер на лиценз: BG 2407 - 08
 • тип самолет: MD-82

УТОЧНЕНИЕ**:
 • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 502 долара на тон; Анталия: 512 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,08 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge).

Важно:
 • Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 60. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при записване и авансово плащане в размер на 40% при резервация с пълно плащане до 21 дни преди датата на пътуване. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 • Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/.
 • Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището, на 50 км от центъ...
от 499.5 EUR
повече
AYDINBEY FAMOUS RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището и на 45 км от цент...
от 607.5 EUR
повече
CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището, на 50 км от центъ...
от 519 EUR
повече
CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището, на 50 км от центъ...
от 499.5 EUR
повече
BELCONTI RESORT HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 30 км от летището, на 35 км от центъ...
от 610 EUR
повече
CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 45 км от центъ...
от 651 EUR
повече
PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA 5 ... -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 45 км от центъ...
от 704.5 EUR
повече
BELLIS DELUXE HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 32 км от летището и на 42 км от цент...
от 806 EUR
повече
MARITIM PINE BEACH RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 33 км от летището и на 45 км от цент...
от 665 EUR
повече
TITANIC DELUXE BELEK 5 * -
Хотелът е разположен на 30 км от летището, на 40 км от центъ...
повече
GURAL PREMIER BELEK HV-1 -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 40 км от центъ...
от 805 EUR
повече
HOTEL RIU KAYA BELEK 5 * -
Хотелът е разположен на 29 км от летището и на 36 км от цент...
от 704.5 EUR
повече
THE LAND OF LEGENDS THEME PARK 5 * -
от 971.5 EUR
повече
SPICE HOTEL & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 40 км от центъ...
от 781 EUR
повече
SUENO HOTELS GOLF BELEK 5 * -
Хотелът е разположен на 30 км от летището, на 40 км от центъ...
от 976.5 EUR
повече
SUSESI LUXURY RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 40 км от центъ...
от 763.5 EUR
повече
LIMAK ARCADIA HOTEL & RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 40 км от центъ...
от 753 EUR
повече
LIMAK ATLANTIS DE LUXE HOTEL & RESORT 5 ... -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 45 км от центъ...
от 774.5 EUR
повече
CORNELIA DE LUXE RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 45 км от центъ...
от 1096.5 EUR
повече
ADAM & EVE HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 45 км от центъ...
от 792.5 EUR
повече
GLORIA VERDE RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 38 км от летището, на 46 км от гр. А...
от 1109 EUR
повече
ELA QUALITY RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 45 км от гр. А...
от 1097 EUR
повече
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 45 км от центъ...
от 1694.5 EUR
повече
KAYA PALAZZO GOLF RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 27 км от летището и на 35 км от цент...
от 1051 EUR
повече
RIXOS PREMIUM BELEK 5 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището, на 50 км от центъ...
от 1236 EUR
повече
GLORIA GOLF RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището, на 50 км от центъ...
от 1045.5 EUR
повече
CALISTA LUXURY RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 27 км от летището, на 35 км от центъ...
от 1311.5 EUR
повече
GLORIA SERENITY RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището, на 50 км от центъ...
от 1221.5 EUR
повече
REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 45 км от центъ...
повече
CORNELIA AZURE VILLAS 5 * -
от 4155.5 EUR
повече
MAYA WORLD BELEK 4 * -
Хотелът е разположен на 25 км от летището и на 35 км от цент...
от 379 EUR
повече
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 30 км от летището и на 40 км от цент...
от 805.5 EUR
повече
CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK 5 * -
от 3458.5 EUR
повече
SHERWOOD DREAMS RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището и на 50 км от цент...
от 662.5 EUR
повече
KEMPINSKI HOTEL THE DOME 5 * -
Хотелът е разположен на 25 км от летището и на 35 км от цент...
от 1287 EUR
повече
ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището, на 50 км от центъ...
от 747.5 EUR
повече
TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5 * -
от 798 EUR
повече
PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 40 км от центъ...
от 861.5 EUR
повече
PAPILLON BELVIL 5 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 40 км от центъ...
от 758 EUR
повече
PAPILLON AYSCHA 5 * -
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 40 км от центъ...
от 736 EUR
повече
THRONE SEAGATE BELEK HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 40 км от летището, на 45 км от центъ...
от 417.5 EUR
повече
CRYSTAL WATERWORLD PARK RESORT & SPA 4 * -
от 576.5 EUR
повече
SHERWOOD SENSIMAR BELEK RESORT & SPA 5 * -
от 729 EUR
повече
LETOONIA GOLF RESORT HV-1/5* -
от 773 EUR
повече

Будва · Котор · Босна и Херцеговина · Сърбия · Белград · Пирот

ОТСТЪПКИ  |   КАЛЕНДАР  |   ОБЩИ УСЛОВИЯ  |   РЕЗЕРВАЦИЯ  |   ЗА НАС  |   КОНТАКТИ   Уеб Дизайн: ПроСтудио

Atlas-S © 2008